Uppgradering

På måndag börjar studierna för att uppgradera kompetensen på papper (svart på vitt) eller allt sker ju på nätet nuförtiden men ändå. Har jobbat med administrativa uppgifter nästan hela livet men har ju inga intyg på utbildningar att visa upp, så nu skaffar jag det.

Jag har haft en paus i inläggen för det har ju varit så mycket som har förändrats i och med pandemin. Försöker hålla igång igen ca. en gång i veckan, tycker ju att det är kul, men orken har inte riktigt varit på min sida på senaste tiden och inte lusten heller, men nu så är det dags.

Har ni klarat er utan smittan? Det gjorde jag länge och trodde att det inte skulle vara så jobbigt att bli smittad efter tre sprutor, men det är ju så olika det slår från en människa till annan och jag var dålig i drygt tre veckor. Nu försöker jag återuppta mina promenader igen så jag kommer sakta men säkert tillbaks till det jag var.

Ha det bra så länge, så ses vi igen här om ungefär en vecka.

Annons

2 reaktioner till “Uppgradering

  1. Pandemiskiten ja… jodu i mars åkte vi båda dit så det sjöng om det, frun låg liksom 2 dagar före mig, nästan 4 v till sängs och sov nog 18 timmar om dygnet jag fick problem med bihålorna också på slutet. Min kusin med fru trillade dit förra veckan, de sover också mycket.

    Gilla

    1. Ja, hoppas vi slipper fler sådana pandemier, nu pratar de om apkoppor, var kommer allt ifrån, kan man ju undra. Kul att få kommentarer på det man skriver om. Ha en bra dag så här på nationaldagen 😊

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s